Afspraak maken 06-42813432 of vul ons contactformulier in.

2023 - 2024

Schadeverzekeringen Particulier

Schadeverzekeringen

Een verzekering afsluiten is tegenwoordig een fluitje van een cent. Binnen enkele minuten vergelijkt u online de goedkoopste verzekeringen en sluit deze direct af zonder tussenkomst van een adviseur.

Bij O.G. Hypotheken en Verzekeringen bieden we u hetzelfde gemak, gecombineerd met advies op maat. Ook wij vergelijken het aanbod van een groot aantal aanbieders en bieden u niet enkel de voordeligste oplossing, maar een pakket met kortingen die het best aansluit bij uw specifieke situatie. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Heeft u vervolgens vragen, heeft u schade of is uw situatie veranderd? Dan weet u altijd wie u moet bellen.

Voor meer info bel 0416-382 382 of vul ons contactformulier in.

Veilig op reis

Doorlopende reisverzekering

REISVERZEKERING

Met een reisverzekering ben je verzekerd voor materiële schade zoals je bagage, maar ook voor persoonlijke schade zoals ziekte en/of ongeval (letselschade) die je in je vakantie of tijdens je reis kan oplopen. … Een reisverzekering wordt vaak gecombineerd met een annuleringsverzekering.


Wat is het voordeel van een reisverzekering?

De belangrijkste reden om wél een reisverzekering af te sluiten, is de hulp die je krijgt in noodsituaties. Denk aan een ongepland vervroegde terugreis. Of juist een langer dan gepland verblijf inclusief extra reiskosten als gevolg van een ongeval, ziekte of overlijden.


Wat is een doorlopende reisverzekering?

Met een doorlopende reisverzekering verzekert u de kosten van onverwachte hulpverlening tijdens uw reis. Bijvoorbeeld bij een vakantie of geboekt weekendje weg in Nederland. Maar ook als u misschien binnenkort weer een reis naar het buitenland gaat maken. Hoe vaak u op reis gaat, maakt niet uit.


Waarom heb je een reisverzekering nodig?

U bent niet verplicht een reisverzekering af te sluiten als u op vakantie of op een andere reis gaat. Het lange antwoord: het is verstandig om het wel te doen. Om te beginnen voor uw gemoedsrust. Wanneer u een reisverzekering afsluit, zit u net wat meer ontspannen op uw vakantieadres.


Reisverzekering afsluitenFEATURED ARTIST

Philip Henderson

In this paragraph you can write a description of your business, your personal interests, your professional skills - or really whatever you prefer to use this text box for.

Upcoming Exhibits:

October 30 - Nov 1

Jan 10 - Jan 15

Get in touch

In this paragraph you can write a description of your business, your personal interests, your professional skills - or really whatever you prefer to use this text box for.

 
 
 
 
unsplash