O.G. Hypotheken & Verzekeringen 
          Onafhankelijk Erkend Financieel en Hypotheek)adviseur

 ✈ VAKANTIE

 

REIS EN/OF ANNULERINGSVERZEKERING

AKTIE BIJ HET AFSLUITEN VAN EEN DOORLOPENDE REIS / ANNULERINGS -VERZEKERING NU EEN WERELDSTEKKER GEHEEL GRATIS!!!!!

KLIK HIER OM NU AF TE SLUITEN EN TE VERGELIJKEN

Een reisverzekering zorgt dat je op reis verzekerd bent tegen diefstal, verlies en schade. Ook helpt de reisverzekering als je onverhoopt naar huis moet keren door een calamiteit of ongeluk.

De annuleringsverzekering beschermt je tegen financiële lasten als je onverhoopt niet op reis kunt. Ook vergoedt deze ook je gemiste vakantiedagen als je eerder naar huis vertrekt. Voor beide verzekeringen geldt dat je ze voor korte of langere tijd kunt afsluiten.

Zoek je een reisverzekering of annuleringsverzekering die aansluit bij jouw wensen en eisen? Wij maken een vergelijking op maat en houden rekening met jouw voorkeuren. 

Dekking doorlopende reisverzekering
De reisverzekering dekt schade aan en diefstal van je bagage op reis. Ook kun je bij calamiteiten terugvallen op je reisverzekering. Wat er precies verzekerd is, hangt af van jouw eisen en wensen. De dekking en premie voor de reisverzekering worden bepaald aan de hand van de volgende factoren:

  • Het maximumbedrag dat je wilt verzekeren
  • De periode dat je verzekerd bent. Meestal 60 tot 90 dagen achter elkaar
  • Het dekkingsgebied: Europa- of werelddekking?

 

Uitbreidingen doorlopende reisverzekering
Je kunt je reisverzekering op verschillende punten uitbreiden, waarbij geldt dat sommige dekkingen bij de ene verzekeraar als inclusief en bij de andere als exclusief gelden. Goed de dekking bekijken is daarom essentieel. En let goed op dubbele dekkingen! Sommige dekkingen zijn al via andere verzekeringen gedekt.

Voorbeelden van aanvullende dekkingen bij de reisverzekering

1. Wintersport en Onderwatersport

2. Medische kosten
Hiermee krijg je altijd de volledige vergoeding na behandeling in een ziekenhuis. Via je zorgverzekering ontvang je maximaal het Nederlandse tarief. Behalve als je aanvullend verzekerd bent.

3. Vervangend vervoer
Deze service is vergelijkbaar met de pechhulpverzekering. Bij pech onderweg kun je op deze dekking aanspraak maken.

4. Rechtsbijstand
Juridische bijstand omtrent jouw reis.

Dekking doorlopende annuleringsverzekering
De annuleringsverzekering zorgt ervoor dat je financieel gecompenseerd wordt als je niet op vakantie kunt of wilt, bijvoorbeeld door ziekte, een ongeluk of overlijden van een bekende.

Kortlopende of doorlopend?
Voor zowel de reisverzekering als de annuleringsverzekering geldt dat je deze voor een specifieke reis of doorlopend voor het gehele jaar kunt afsluiten. Wat voor jou goedkoper uitpakt, hangt af van het aantal vakanties en de duur daarvan. Omslagpunt ligt veelal bij zo’n twee vakanties (inclusief weekendjes weg) en ruim twee weken vakantie per jaar.

Vraag meer informatie aan.